zazdrave.bg

    zazdrave.bg                             pharmaselect.

     Здравето е най-важната ценност на човешкия живот и ние от Pharmaselect сме се посветили на мисията да се грижим за подобряване здравето на хората като работим усърдно за да осигуряваме повече възможности на хората да се чувстват по-добре чрез ефективно лечение на болестите и да подобряват качеството си на живот.

     Pharmaselect International GmbH е семейна фармацевтична компания, разположена във Виена, Австрия - сърцето на Европа. Ние разработваме и произвеждаме иновативни лекарства по лекарско предписание и продукти без рецепта. Нашите ежедневни усилия са концентрирани в няколко определени области на медицината: офталмология, неврология и метаболитни заболявания, което ни прави специализирана компания в тези избрани области. Ние сме приели този подход в желанието си да бъдем компания, която предлага само висококачествени и ефективни фармацевтични продукти в тези области на медицината. Качеството на производствения процес, при който се произвеждат нашите продукти е също част от нашата грижа за здравето на хората и е в съответствие с най-високите стандарти на фармацевтичната индустрия.
Работейки в екип, който съчетава опита и знанията на всички служители на компанията,

ние вземаме заедно най-важните решения, които ни помагат в изпълнението на мисията на която

сме се посветили.

     За нас е важно да знаем и разбираме нуждите на пациентите с техните заболявания, както и нуждите на техните лекари и фармацевти в цялостния лечебен процес. Ето защо, ние работим активно с лекари и фармацевти, както и с пациентски организации, които ни предоставят важна информация и подпомагат нашите усилия при създаването на нови лекарства и здравни продукти. Това сътрудничество довежда до подобряване на лечебния процес при много и различни заболявания. Това сътрудничество лежи и в основата на настоящата уеб страница, чиято единствена цел е по-голямата информираност на хората относно отделни медицински проблеми в една достъпна за всички среда.